• 1
  • 2
  • 3

Η επιχείρησή μας λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή από τον Ιούνιο του 2001, παρόλο που ο πυρήνας του ανθρώπινου δυναμικού της βρίσκεται στο χώρο της Πληροφορικής από το 1985, ασκεί τις πρώτες του δραστηριότητες το 1993, ενώ βρίσκεται σε πλήρη επαγγελματική δράση από το 1998.

Στη σημερινή της μορφή διαθέτει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε όλους σχεδόν τους τομείς της Πληροφορικής που μπορούν να απασχολήσουν μια επιχείρηση, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων και πιστοποιημένων συνεργατών.

Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ενδεικτικές των οποίων είναι: Microsoft®, Interworks.cloud, HP, Inter Engineering, F-Secure®, ITEC Total Solutions SA, Info Quest Technologies, OKTABIT κ.ά.

Ως μέλη του δικτύου συνεργατών της Microsoft® διαθέτουμε πρόσβαση σε όλους τους πόρους του δικτύου, όπως νέα, εκπαίδευση και άμεση υποστήριξη από τους ειδικούς της Microsoft®. Ως εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να απολαύσουν τα προϊόντα των τεχνολογιών της Microsoft®.

Μέσα από το δίκτυο της Interworks.cloud είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών cloud. Ενδεικτικά αναφέρουμε Office 365, Azure, Cloud Data Center, Cloud VPS κ.ά.

Η σχέση μας με την Inter Engineering ξεπερνάει τα 15 έτη άριστης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Ως πιστοποιημένο Data Security Center, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε θέματα ασφάλειας δεδομένων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με το βασικό εργαλείο του οπλοστασίου μας να ακούει στο όνομα F-Secure®, οι πελάτες μας χαίρουν της κορυφαίας αντιιικής προστασίας. 

Η συνεργασία μας με την ITEC Εκπαιδευτική, το κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα για προϊόντα Microsoft® και Cisco, ξεκίνησε το 1999 με το ρόλο του εισηγητή ως εξωτερικοί συνεργάτες και επεκτάθηκε με το πέρασμα των ετών σε συνεργασία με την ITEC Total Solutions SA σε πολλούς τομείς.

Επίσης, επί σειρά ετών συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους διανομείς, όπως η Info Quest Technologies και η OKTABIT, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές σε υλικό και λογισμικό.